Succespatronen

Hoe je komt van waar je bent naar waar je wilt zijn

Inspiratie van wereldwijde #1 succescoaches als:

Jack Canfield, Tony Robbins, Stephen Covey, Zig Ziglar, Brian Tracy en vele anderen…

Zou het niet fantastisch zijn als je geboren zou worden met een handleiding? Dan zou je precies weten wat je wel en niet moet doen om succesvol te worden. We weten al duizenden jaren dat mensen uniek zijn en er is niemand zoals jij. Maar we weten ook al duizenden jaren dat er natuurwetten gelden die voor iedereen gelijk zijn.

Succesvolle mensen volgen die natuurwetten. In een rustige flow bereiken ze stap voor stap hun doel.

Jij hebt vast ook wel eens iets bereikt dat verrassend weinig inspanning kostte en je hebt vast ook wel eens iets heel graag gewild dat heel veel energie vergde. Dan ben je, zonder dat je het besefte, de ene keer met de natuurlijke stroom meegedreven en de andere keer tegen de stroom in proberen te gaan.

De succespatronen zullen je leren hoe je jouw zelfvertrouwen versterkt en dagelijkse uitdagingen aankunt. Hoe je jouw leven leidt vanuit passie en zingeving en je ambities realiseert.

 

De succespatronen zijn niet nieuw. Ze worden al duizenden jaren door succesvolle mensen gebruikt en zijn al ontelbare keren door verschillende wereldberoemde leiders en docenten gedeeld. Juist omdat ze zo tijdloos zijn en bewezen hebben echt te werken zijn er talloze bewijzen dat echte mensen, echte resultaten hebben ervaren. Ook jij kunt de succespatronen toepassen in jouw leven.

Middelmatige studenten zijn met topcijfers afgestudeerd. Mensen die jarenlang met gewichtsproblemen vochten verloren eindelijk blijvend hun overgewicht. Gemiddelde verkopers werden top salesprofessionals. Langdurig werklozen claimden weer hun plek in de maatschappij door een baan te vinden. Middelmatig talentvolle sporters behaalden bovenmatige successen. Scholieren met een lage opleiding bouwden een succesvol bedrijf op als ondernemer.

 

The fastest way to success is to replace bad habits with good habits.”Tom Ziglar

Succespatronen live sessies

 

In inspirerende live sessies leidt Marcel van Zuuren je langs de meest belangrijke succespatronen en leer je hoe je elk type doel kunt bereiken. In iedere lezing staat een krachtig succespatroon centraal en krijg je een praktische oefening mee die je helpt om dat succespatroon dagelijks toe te passen. Je zult leren makkelijker keuzes te maken om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn.

 

‘Succespatronen live sessies’ zijn maandelijkse lezingen van 1,5 uur die telkens over een ander succespatroon gaan. Je kunt een losse sessie bijwonen voor € 25,- of een jaarpakket kiezen voor € 250,- (je krijgt 2 lezingen gratis).

 

The beautiful thing about learning is nobody can take it away from you.” B.B. King

 

Je kunt je aanmelden voor de live sessie via deze link

Succespatronen live workshops

 

Werk persoonlijk met Marcel van Zuuren aan de implementatie van een succespatroon. Na iedere live sessie ontmoet Marcel een selecte groep mensen die intensief willen werken aan het behandelde succespatroon. Met zijn persoonlijke begeleiding ontdek je, met een bewezen strategie, wat jouw droom in het leven is en hoe je stapsgewijs jouw doelen kunt behalen. Je zult angsten en beperkende overtuigingen herkennen en verwijderen zodat je duidelijk weet wat je in je leven wilt en een actieplan samenstelt om het te realiseren.

 

‘Succespatronen live workshops’ zijn maandelijkse workshops van 3 uur die telkens over een ander succespatroon gaan. Je kunt een losse workshop bijwonen voor € 195,- of een jaarpakket kiezen voor € 1.950,- (je krijgt 2 workshops gratis).

 

Als je persoonlijk met Marcel van Zuuren wil samenwerken aan jouw individuele situatie en verbazende doorbraken ervaren dan is dit het meest geschikt voor jou.

 

The most effective way to do it, is to do it.” Amelia Earhart

 

Je kunt je aanmelden voor de live workshop via deze link

De kracht van herhaling en hoe je het maximale resultaat haalt

 

De live sessies en workshops hebben een maandelijks karakter omdat het inslijten van patronen nu eenmaal tijd en inspanning vergt. Hoelang heb jij gedaan over de patronen die je nu hebt? Voor een aantal misschien wel je hele leven. Dankzij de krachtige methode en begeleiding van Marcel van Zuuren kun je een nieuw succespatroon veel sneller leren en onbewust toepassen. Maar ook dan… de kracht zit hem in de herhaling.

 

There are no shortcuts—everything is reps, reps, reps.” Arnold Schwarzenegger

Over Marcel van Zuuren

 

Marcel van Zuuren is auteur van het boek ‘Communicatie bestaat niet’, internationaal keynote spreker, trainer en ondernemer. Hij is directeur geweest bij een groot Amerikaans bedrijf en inspireert en begeleidt mensen nu meer dan 10 jaar via zijn Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur. In die stichting heeft hij nu een nieuwe generatie trainers opgeleid die zijn methode doorgeven. Hij heeft talloze levens positief beïnvloedt met zijn humor, doortastende manier van vragen en oprechte interesse in de dromen en doelen van mensen om hem heen. Zijn kracht is om complexe zaken eenvoudig te vertalen zodat ze voor iedereen toepasbaar zijn. Hij wil waarde leveren bij alles wat hij doet. Waarde die je ervaart door de praktische toepassing van eeuwenoude wijsheden in jouw dagelijkse realiteit.

Praktische informatie

 

Live sessie

Data: vrijdagavond 12 april van 18.30 – 21.00

Locatie: Dordrecht (exacte locatie volgt)

Je kunt je aanmelden voor de live sessie via deze link

 

Workshop

Data: vrijdagmiddag 26 april van 13.00 – 16.00

Locatie: Dordrecht (exacte locatie volgt)

Je kunt je aanmelden voor de live workshop via deze link

Organisatie

De organisatie van deze live sessies en workshops is een gezamenlijke inspanning van Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur, Abad Consultancy & Training en Marcel van Zuuren. Meer informatie over deze organisaties vind je op hun websites en meer informatie over Marcel van Zuuren is te vinden op LinkedIn.

 

Kantooradres

Bijsterveld 3
4614 GH Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-31 45 17
Email: info@nlpindenatuur.nl
Email: info@abadconsultancy.nl