Hoe je komt van waar je bent naar waar je wilt zijn

xuhadysy

Marcel van Zuuren – Keynote spreker over menselijk gedrag en ambitie

The fastest way to success is to replace bad habits with good habits.” Tom Ziglar

“I am not a product of my circumstances. I am a product of my decisions.” Stephen Covey

“Your habits will determine your future.” Jack Canfield

“The beautiful thing about learning is nobody can take it away from you.” B.B. King

Marcel van Zuuren is een gepassioneerde spreker die bekend staat om zijn combinatie van humor en diepgaande kennis van de menselijke psyche. Vrijdag 12 april speelt hij een deel uit zijn show ‘De wielerkoers van het leven’. Hij zal via praktisch toepasbare succespatronen het parcours uitleggen van waar je bent naar waar je wilt zijn.

Door succespatronen te gebruiken zal je zelfvertrouwen versterken en kun je dagelijkse uitdagingen beter aan. Je leert hoe je jouw leven kunt leiden vanuit passie en zingeving en hoe je jouw ambities realiseert.

Succesvolle mensen volgen de natuurwetten. In een rustige flow bereiken ze stap voor stap hun doel.

Laat je inspireren door wereldwijde #1 succescoaches als: Jack Canfield, Tony Robbins, Stephen Covey, Zig Ziglar, Brian Tracy en vele anderen…

The fastest way to success is to replace bad habits with good habits.” Tom Ziglar

De succespatronen zijn niet nieuw. Ze worden al duizenden jaren door succesvolle mensen gebruikt en zijn al ontelbare keren door verschillende wereldberoemde leiders en docenten gedeeld. Juist omdat ze zo tijdloos zijn en bewezen hebben echt te werken zijn er talloze bewijzen dat echte mensen, echte resultaten hebben ervaren. Ook jij kunt de succespatronen toepassen in jouw leven.

“You can get anything you want in live if you’ll just help enough other people get what they want.” Zig Ziglar

Middelmatige studenten zijn met topcijfers afgestudeerd. Mensen die jarenlang met gewichtsproblemen vochten verloren eindelijk blijvend hun overgewicht. Gemiddelde verkopers werden top salesprofessionals. Langdurig werklozen claimden weer hun plek in de maatschappij door een baan te vinden. Middelmatig talentvolle sporters behaalden bovenmatige successen. Scholieren met een lage opleiding bouwden een succesvol bedrijf op als ondernemer.

Succespatronen live sessie

 

In een inspirerende live sessie leidt Marcel van Zuuren je langs de meest belangrijke succespatronen en leer je hoe je elk type doel kunt bereiken. In deze sessie staat een krachtig succespatroon centraal en krijg je praktische handvatten mee die je helpen om dat succespatroon dagelijks toe te passen. Je zult leren makkelijker keuzes te maken om te komen van waar je bent naar waar je wilt zijn.

 

The beautiful thing about learning is nobody can take it away from you.” B.B. King

 

Je kunt je aanmelden voor de live sessie via deze link

Over Marcel van Zuuren

 

Marcel van Zuuren is auteur van het boek ‘Communicatie bestaat niet’, internationaal keynote spreker, trainer en ondernemer. Hij is directeur geweest bij een groot Amerikaans bedrijf en inspireert en begeleidt mensen nu meer dan 10 jaar via zijn Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur. In die stichting heeft hij nu een nieuwe generatie trainers opgeleid die zijn methode doorgeven. Hij heeft talloze levens positief beïnvloedt met zijn humor, doortastende manier van vragen en oprechte interesse in de dromen en doelen van mensen om hem heen. Zijn kracht is om complexe zaken eenvoudig te vertalen zodat ze voor iedereen toepasbaar zijn. Hij wil waarde leveren bij alles wat hij doet. Waarde die je ervaart door de praktische toepassing van eeuwenoude wijsheden in jouw dagelijkse realiteit.

Praktische informatie

vrijdagavond 12 april van 19.00 – 20.30

€ 15,-

Zalencentrum De Tromptuin, Maarten Harpertsz Trompweg 235, 3317 NE Dordrecht

Je kunt je aanmelden voor de live sessie via deze link

Organisatie

De organisatie van deze live sessie is een gezamenlijke inspanning van Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur, Abad Consultancy & Training en Marcel van Zuuren. Meer informatie over deze organisaties vind je op hun websites en meer informatie over Marcel van Zuuren is te vinden op LinkedIn.

 

Kantooradres

Bijsterveld 3
4614 GH Bergen op Zoom
Telefoon: 0164-31 45 17
Email: info@nlpindenatuur.nl
Email: info@abadconsultancy.nl