Bij ons vindt u geen standaard brochures en informatie. Persoonlijke ontwikkeling dient volgens ons persoonlijk te zijn. Onze oplossingen en de ABAD™ methode laten we u graag met eigen ogen zien en ervaren.

Onze senior consultant, met verstand van uw branche, komt graag geheel vrijblijvend langs voor een verkenningsgesprek.

Daarin zullen we u eerlijk vertellen of wij ook verwachten of we iets voor u en uw organisatie kunnen betekenen. U kunt daarvoor contact opnemen via info@abadconsultancy.nl of direct bellen met 0164 – 31 45 17.

Marcel van Zuuren

Waar u ons aan herkent

Abad is Nederlands’ training bureau met de best geselecteerde producten en diensten voor persoonlijke ontwikkeling, uitbouwen professionele carrière en persoonlijke motivatie.

Onze missie is om mensen positief te beïnvloeden zodat ze hun maximale potentieel kunnen benutten.

Wij bereiken dit door het creëren, promoten, verspreiden en verkopen van producten en diensten met praktisch toepasbare handvatten die lange termijn veranderingen in gang zetten en onderhouden in attitude en gedrag van mensen.

Deze verandering resulteert bij implementatie in een gelukkig en tevreden leven met gezonde eigen keuzevrijheid en invloed van omgeving en het consistent bereiken van geplande doelen, hogere productiviteit en opbrengst.

Professioneel

Wij zijn professioneel. In onze voorbereiding, in onze contacten en in onze afhandeling.

Ontwikkelingsgericht

Wij zijn gezond ambitieus en houden van groei en ontwikkeling. Professionals vinden bij ons een waardevolle sparringspartner met verstand van hun vak.

Verantwoordelijk

Wij voelen ons verantwoordelijk voor onze klanten.

Passie

Wij zijn aangesloten bij het initiatief ‘1 miljoen mensen positief beïnvloeden’ en dat merk je in alles in onze passie om mensen en organisaties te ondersteunen.

Transparant

We vertellen eerlijk wat wel en niet kan en wat de bijbehorende investering is.

Trots

Als je iets maakt en levert waar je échte waarde kunt toevoegen dan mag je daar trots op zijn. En trots zijn wij.