Papieren boek 'Communicatie bestaat niet' van Marcel van Zuuren

Gratis hulpbronnen uit het boek ‘Communicatie bestaat niet’

Wat fijn dat je het boek gelezen hebt en bereid bent om het juk van ‘communicatie’ af te werpen en echt contact met andere mensen te gaan maken!

Hieronder vind je per hoofdstuk hulpbronnen die je verder zullen helpen om de technieken die in het boek besproken worden te implementeren in je eigen leven.

Voor extra persoonlijke vertaling en begeleiding ben je van harte uitgenodigd contact op te nemen.

Over Marcel van Zuuren

 

Marcel van Zuuren is auteur van het boek ‘Communicatie bestaat niet’, internationaal keynote spreker, trainer en ondernemer. Hij is directeur geweest bij een groot Amerikaans bedrijf en inspireert en begeleidt mensen nu meer dan 10 jaar via zijn Stichting Persoonlijke Ontwikkeling in de Natuur. In die stichting heeft hij nu een nieuwe generatie trainers opgeleid die zijn methode doorgeven. Hij heeft talloze levens positief beïnvloedt met zijn humor, doortastende manier van vragen en oprechte interesse in de dromen en doelen van mensen om hem heen. Zijn kracht is om complexe zaken eenvoudig te vertalen zodat ze voor iedereen toepasbaar zijn. Hij wil waarde leveren bij alles wat hij doet. Waarde die je ervaart door de praktische toepassing van eeuwenoude wijsheden in jouw dagelijkse realiteit.

Met dit boek heb ik je hopelijk geïnspireerd om de inzichten en technieken toe te passen en contact te maken met andere mensen. Zelfs als het lastige mensen zijn. Als het een keer niet lukt dan is dat heel normaal. Het ligt niet aan jou en het ligt niet aan de ander. Communicatie bestaat niet dus alles wat lukt is 100% winst. Je zult ervaren dat je vanuit die ontspannen houding en met behulp van de technieken in dit boek veel makkelijker contact maakt.

Als je anderen ook deze inzichten gunt dan kun je hier eenvoudig een extra cadeau-exemplaar bestellen.

Bestel via deze link het boek ‘Communicatie bestaat niet’ van Marcel van Zuuren

Boek Marcel als Keynote spreker bij jouw (bedrijfs)evenement

Telefoon: 0164-31 45 17
Email: info@nlpindenatuur.nl
Email: info@abadconsultancy.nl

Linkedin: marcelvanzuuren

Gratis hulpbronnen per hoofdstuk uit het boek ‘Communicatie bestaat niet’

Hoofdstuk 1 - Ons brein

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Hoofdstuk 2 - Ons hart

Binnenkort volgt hier meer informatie.

Hoofdstuk 3 - Onze gevoelens

Binnenkort volgt hier meer informatie.