Burn-out
Preventie Programma

Werkdrukgerelateerde uitval is de nr.1 kostenpost en komt voor bij kleine, middelgrote en grote organisaties. Er is 1 bepalende factor of iemand wel of niet uitvalt… vroegtijdige signalering.

Als je stressignalen in een vroeg stadium kunt herkennen bij werknemers dan kun je door adequate actie uitval voorkomen en dus heel veel menselijk-, organisatieleed en kosten besparen.

Maar hoe herken je die signalen als je geen psycholoog bent of arbo-arts?

Met die vraag zijn wij gaan stoeien en hebben een eenvoudige methode ontwikkeld die leidinggevenden de handvatten geeft om de subtiele signalen van werknemers te herkennen en de oorzaak van het probleem te identificeren. Zonder dat ze daarvoor een hele psychologische opleiding voor zouden moeten volgen. Het is opgebouwd uit eenvoudig te begrijpen stappen.

Oplossing voor leidinggevenden

In dit programma staat uw vraag centraal ongeacht uw branche of bedrijfsgrootte.

U leert stresssignalen herkennen bij uw medewerkers in een zeer vroeg stadium.

U leert waar het probleem écht vandaan komt en kunt dan concrete actie ondernemen.

U kunt uitval door uw medewerker voorkomen wat fijn voor hem of haar is en onnodig leed voorkomt en bespaart uw organisatie de kopzorgen van vervanging extra werkdruk voor de andere medewerkers en natuurlijk heel veel kosten.

Is dit wel de juiste oplossing voor u?

Om deel te nemen aan dit programma is het eerst belangrijk om vast te stellen of dit de juiste oplossing voor u is.

De eerste stap is contact met ons opnemen voor een telefonische verkenning van uw behoefte en gezochte oplossing. Aan de hand van dat gesprek besluiten we of een persoonlijke kennismaking bij u op het bedrijf waardevol is.

Neem contact op via info@abadconsultancy.nl of bel direct met 0164 – 31 45 17.